Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

H Εταιρία

Η Access Prostage δραστηριοποιείται στην πλέον δυναμική, ανερχόμενη και συναρπαστική αγορά της Μουσικής και του Επαγγελματικού Ήχου, από το 2007.

Εξειδικευόμαστε στην πώληση προϊόντων Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού, καθώς και στην μελέτη και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα και να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και διάρκειας.

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.access-prostage.gr διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες γκάμες σε προϊόντα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού, Studio, DJ Systems, προοριζόμενα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του επαγγελματία μουσικού, μουσικού παραγωγού, ηχολήπτη, σπουδαστή μουσικής τεχνολογίας και όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των προϊόντων με σκοπό να εξοπλίσουν ή να διαμορφώσουν ανάλογα την επιχείρησή τους.

Η γκάμα των Μουσικών μας Οργάνων εμπλουτίζεται διαρκώς, με στόχο να καλύπτει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ανάγκες του επαγγελματία και ερασιτέχνη μουσικού, καθώς και του μαθητή που ξεκινά να μυείται στον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής.

Οι τιμές μας φροντίζουμε να παραμένουν πάντα ανταγωνιστικές, και όσο το δυνατόν περισσότερο εναρμονισμένες με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές.

Με κυρίαρχο στόχο την ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης, το προσωπικό μας απαντάει άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική ή εξειδικευμένη ερώτηση που τυχόν προκύψει. Επιπλέον, φροντίζουμε για την ταχύτητα στην αποστολή των παραγγελιών σε πανελλαδική βάση.

Παράλληλα με την εμπορική μας δραστηριότητα, προσφέρουμε και την υπηρεσία της Μελέτης και Εγκατάστασης επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού.

Έχουμε υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία πολυποίκιλες και απαιτητικές εφαρμογές Ήχου και Φωτισμού σε χώρους Εστίασης και Ψυχαγωγίας, Studio, Θέατρα, Σχολεία, Πανεπιστήμια, αλλά και σε Συναυλιακούς χώρους.

Κυρίαρχος στόχος μας είναι να αναδείξουμε την εταιρική ταυτότητα των πελατών μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, κάνοντας χρήση του επαγγελματισμού και της υψηλής τεχνογνωσίας των ανθρώπων μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λέσβου 58, 11147 Γαλάτσι - Αθήνα
Τηλ. +30 210 2130405-6

Email info@prostage.gr
www.access-prostage.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 09:30 – 18:00
Τρίτη 09:30 – 20:00
Τετάρτη 09:30 – 18:00
Πέμπτη 09:30 – 20:00
Παρασκευή 09:30 – 20:00