Τα studio monitors αποτελούν σημαντικά εργαλεία δουλειάς για επαγγελματίες και ερασιτέχνες του χώρου. Αυτό που όλοι αναζητούν είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ηχείου σε προσιτές τιμές. Είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στην Adam Audio και δημιούργησαν δύο ολοκληρωμένες σειρές: την AX και την T.


Ανθεκτικά ηχεία, υψηλής απόδοσης με συνεχείς και πολυετείς βραβεύσεις, διαθέτουν εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής. Με τα μοντέλα Α3Χ, Α5Χ, Α7Χ, Α8Χ, Α77Χ και T5V, T7V, η Adam Audio προσφέρει την τέλεια λύση στα studio monitors!

Χαρακτηρισμοί όπως «monster in a box», «tonally a big thing», «effortless & solid», «the studio monitor bargain of the century» και «outstanding value for money» είναι μερικοί από αυτούς που έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν τα προϊόντα αυτά. Όμως την απόλυτη περιγραφή την δίνει η ίδια η εταιρεία χρησιμοποιώντας ως σλόγκαν της το εύστοχο και ακριβές «Clarity. Precision. Honesty. Detail.».

Για όλους εσάς που αναζητάτε την καθαρότητα στον ήχο, την ανθεκτικότητα στα ηχεία και την προσιτή τιμή, μπορείτε να βρείτε τη μεγάλη αυτή γκάμα στην Prostage!

Με εκτίμηση,

Prostage Sales & Marketing

Back to Blog